avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt in concediu prenatal si firma da faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt in concediu prenatal si firma da faliment

Buna ziua,
sunt in concediu prenatal si se pare ca firma la care sunt salariata intra in faliment.Ma poate afecta cu ceva acest lucru la indemnizatia de 2 ani?

Alte discuții în legătură

Concediu pre si post natal mara 2011 mara 2011 Buna ziua, Daca o persoana nu doreste sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de doi ani,la intelegere cu firma,aceea persoana este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SenciucAda SenciucAda Buna ziua, Am si eu o nelamurire, sunt angajata la o firma din data de 19.03.2012, in luna octombrie 2012 am ramas insarcinata, am facut un an de munca in ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor catre stat de catre angajator in caz de graviditate florinam florinam Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Am tot citit pe forum, pe diferite site-uri, m-am interesat pe unde am putut, dar tot nu stiu exact cum as ... (vezi toată discuția)