avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intamplare pe strada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intamplare pe strada

Azi i-am dat o tigara unui puscarias care facea curat pe strada, erau scosi la munca banuiesc, nu am stiut ca e puscarias, numa dupa ce am vazut ca sunt cu totii paziti, oare e ilegal ce am facut? Sa ma astept daca e descoperit faptul ca i-am dat o tigara sa fiu cautat de politie? Pur si simplu i-am intins pachetul cu o tigara si am plecat...atat
Daca o sa sustina ca drogrile pe care le avea asupra lui au fost procurate de la tine respectiv din tigarea oferita in pachetul de tigari este posibil sa te caute politia.
Parerea mea este ca deocamdata te va tine sub supraveghere de la distanta.
Sa speram ca nu au fost gasite droguri sau alte obiecte ilegale asupra lui si el nu a dat vina pe tine in caz ca altcineva din anturajul lui a comis o ilegalitate.
Pentru o simpla tigara nu are ce sa-ti faca nimeni.
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
ContSters158230, utilizator
De la o simpla tigara oferita pe strada pana la droguri detinute de persoana condamnata si declaratia acesteia ca are drogurile de la un simplu om de pe strada e cale lunga si un scenariu demn de un film.
Nu veti pati nimic pt faptul ca ati oferit o tigara unui detinut, calmati-va.
Multumesc, mai ales pentru ultima parte , cu "calmati-va". :))
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
floxter, utilizator
Sa nu credeti ca va mai tine cineva minte sa va caute acasa. Stati linistit, va spun si eu. Nu ati savarsit nicio infractiune.
ai facut o fapta buna ca ai dat o tigara,roagate la Dumnezeu sa nu ajungi in situatia lui

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca consum canabis si sunt prinsa de politie? Alina920 Alina920 Daca sunt consumatoare de canabis si fumez acasa,sau pe strada,linistita,nu fac probleme in societate,Si sunt prinsa ca fumez, de catre politie,ce mi se ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)