avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte cesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte cesiune

cum si ce pasi trebuie sa faci pentru a cesiona o firma?(srl,asociat unic)
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:45, 17 Mai 2011
Gasiti cumparatorii, faceti o decizie asociat unic ca le cedati partile, faceti contract de cesiune, depuneti la registrul comertului, asteptati 30 de zile de la data aparitiei in mon. oficial, si daca nu a depus nimeni nici o opozitie puteti trece la et. a 2=a si ultima inregistrare a cesiunii.
Daca sunteti in criza de timp puteti sa cooptati noul(noii) asociati prin majorarea capitalului social si intr-o a doua etapa va retrageti fara a avea nevoie sa asteptati trecerea termenului de opozitie care vi s-a indicat mai sus. Este adevarat ca veti avea cheltuieli ceva mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare asociati la o firma daniel_firma daniel_firma Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi pasii adaugarii a 2 asociati la o firma cu unic asociat ? Rezultatul final ar fi ca toti asociati sa fie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contractul de cesiune parti sociale kicsi75 kicsi75 La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de ... (vezi toată discuția)
Cesiune srl cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, Am doua societati cu raspundere limitata si trebuie sa rezolv urmatoarele probleme: 1. La societatea 1 sunt asociat unic si am cedat o parte ... (vezi toată discuția)