avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte cesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte cesiune

cum si ce pasi trebuie sa faci pentru a cesiona o firma?(srl,asociat unic)
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:45, 17 Mai 2011
Gasiti cumparatorii, faceti o decizie asociat unic ca le cedati partile, faceti contract de cesiune, depuneti la registrul comertului, asteptati 30 de zile de la data aparitiei in mon. oficial, si daca nu a depus nimeni nici o opozitie puteti trece la et. a 2=a si ultima inregistrare a cesiunii.
Daca sunteti in criza de timp puteti sa cooptati noul(noii) asociati prin majorarea capitalului social si intr-o a doua etapa va retrageti fara a avea nevoie sa asteptati trecerea termenului de opozitie care vi s-a indicat mai sus. Este adevarat ca veti avea cheltuieli ceva mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare asociati la o firma daniel_firma daniel_firma Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi pasii adaugarii a 2 asociati la o firma cu unic asociat ? Rezultatul final ar fi ca toti asociati sa fie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contractul de cesiune parti sociale kicsi75 kicsi75 La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de ... (vezi toată discuția)
Cesiune srl cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, Am doua societati cu raspundere limitata si trebuie sa rezolv urmatoarele probleme: 1. La societatea 1 sunt asociat unic si am cedat o parte ... (vezi toată discuția)