avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tragerea in raspundere a unui avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tragerea in raspundere a unui avocat

Buna ziua as dori sa stiu daca s-a aprobat legea care contesta tragerea in raspundere a unui magistrat, deoarece nu a fost atent la sentinta data si a trimis un om nevinovat in puscarie,si ce as putea face sa remediem situatia ,daca as cere recurs de caz dar cu un alt magistrat as rezolva ceva
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 14:29, 17 Mai 2011
In titlu spuneti de avocat, in text de magistrat, sunt lucruri total diferite. Trebuie sa apelati la caile de atac in primul rand. Iar motivele de recuzare sunt strict limitate de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac sentinta definitiva florin37 florin37 Buna ziua, In septembrie 2015 am primit o sentinta(conflicte de munca) defavorabila, de la Curtea de Apel. Am ramas insa cu cateva lucruri neclare, pe ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face dupa o hotarare definitiva a unei curti de apel in urma recursului lucian79 lucian79 eau sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: fratele meu si un prieten de-al lui, au fost trimisi in judecata in vara anului trecut pt. infractiunea de viol ... (vezi toată discuția)