avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Am lucrat la o firma de paza o luna jumate fara contract ,am plecat la demisie si nu am primit salariu.In momentul plecarii am fost informat ca voi primi banii la data stabilita.Acum mi s-a spus ca au fost constatate pagube,fara sa mi se comunice ceva scris.Ce pot face sa-mi recuperez dreptul salarial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 18 Mai 2011
1.Daca ati lucrat fara c.i.m.,atunci nu aveati de unde sa va dati demisia.

2. Depuneti o sesizare,in acest sens,la ITM.
Am uitat sa specific ca am semnat fisa postului.Nu cred ca este acelas lucru cu contractul de munca.Multumesc pentru raspuns
Fisa postului este o anexa a c.i.m. ...
De ce nu mi-sa dat si mie un exemplar?
carasacalca a scris:

De ce nu mi-sa dat si mie un exemplar?

Greu de rapuns la o astfel de intrebare, intrucat nu ne putem substitui in mintea angajatorului sa va putem spune de ce nu vi s-a dat un exemplar de pe fisa postului.
Posibil sa nu existe vreo dovada a desfasurarii unei activitati pentru acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat afara de la serviciu... gigelas gigelas Buna seara, O firma de protectie si paza. Seful solicita la doi angajati sa se urce pe un vagon de tren sa desfaca o prelata. Cei doi angajati refuza,spunand ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca elenaa25 elenaa25 Buna dim., In cazul in care SC nu a intocmit fisa postului unui angajat pe care l-a concediat ( art.65(1), ce masura se poate lua impotriva SC?? de cand este ... (vezi toată discuția)
Demisie elenasimpalean elenasimpalean In data de 05.12.2010 contractul individual de munca a fost suspendat prealabil pt.anchetare disciplinara de catre angajator, iar in aceeasi zi adica in ... (vezi toată discuția)