avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana responsabila Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana responsabila Revisal

Buna ziua,
are cineva un model de decizie pentru persoana responsabila cu intocmirea si transmiterea Revisal?
Pentru acest lucru am inteles de pe site ca este nevoie sa indeplinesti cele 3 conditii, sa ai curs de resurse umane, de utilizator PC si intocmirea acestei decizii de numirea a persoanei responsabile.
Referitor la cursul de utilizator de PC, daca am absolvit facultatea de " contabilitate si informatica de gestiune" imi este suficienta diploma de facultate unde am invatat materiile "informatica" si " baze de date"???

Este in regula daca imi fac CIM cu 1 ora pe luna? salariul de 35 lei/luna pentru aceasta ora....conteaza ce trec la meserie in acest contract? ( pot sa trec de ex: director economic ? si prin decizie specific sarcinile sau ar fi indicat sa trec " responsabil resurse umane"???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:34, 17 Mai 2011
In prezent,nu exista niciun act normativ care sa reglementeze asa ceva. Exista doar un proiect de HG care prevede asa ceva.
Multumesc pentru raspuns. Nu inteleg atunci de ce peste tot scrie : aveti nevoie de: "curs resurse umane" etc.
Deci trebuie sa inteleg ca pot intocmi si transmite Revisal-ul ca si pana acum? fara curs, fara decizie etc. ( eu sunt angajata ca si contabil).

Carmen
carmengruiet a scris:

Multumesc pentru raspuns. Nu inteleg atunci de ce peste tot scrie : aveti nevoie de: "curs resurse umane" etc.
Deci trebuie sa inteleg ca pot intocmi si transmite Revisal-ul ca si pana acum? fara curs, fara decizie etc. ( eu sunt angajata ca si contabil).

Carmen

Pana la aparitia noilor prevederi se poate transmite REVISAL-ul si fara a fi nevoiede indeplinirea acestor posibile viitoare cerinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal iru DiaD DiaD Conform HG 500/2011 angajatorul este obligat sa intocmeasca o decizie interna prin care sa nominalizeze o persoana responsabila cu gestionarea datelor Revisal, ... (vezi toată discuția)
Revisal rstella rstella Asadar trebuie sa ai in firma un inspector de resurse umane pt transmiterea revisalului? (vezi toată discuția)
Obligativitate angajat resurse umane corina.slav corina.slav Buna ziua. Este obligatoriu ca o companie sa aiba un angajat in resurse umane, cu calificare de inspector resurse umane, pentru a face inscrieri in revisal, a ... (vezi toată discuția)