avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata ultimului salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata ultimului salariu

Buna ziua
Am lucrat intr-o firma mare timp de 4 ani, niciodata nu am primit fluturas de salariu si nu am semnat stat de plata, salariile fiind virate pe card.Mi-am dat demisia si acum nu mi se vireaza ultimul salariu pe motiv ca eu trebuie sa merg personal la sediul firmei sa semnez statul de plata(mentionez ca nu am nici o posibilitate sa ajung prea curand la sediul firmei din anumite motive) si nici tichetele de masa nu mi le trimit, eu din cate stiu acestea pot fi trimise prin curierat rapid. Este legal si este normal?? Ce pot sa fac?
Va multumesc mult si astept un rapuns.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:07, 17 Mai 2011
Faceti-va timp,deplasati-va la firma si vedeti care este problema.Este normal sa nu va trimita tichetele prin curier,pentru ca aceasta ar insemna costuri suplimentare pt. ei,iar in alta ordine de idei nu sunt obligati sa o faca..Daca vor fi probleme dupa ce discutati cu ei ,atunci veti putea actiona legal.Faptul ca nu aveti timp sa mergeti sa va ridicati drepturile nu reprezinta un motiv pentru care ati putea fi nemultumita.Este perfect legal ,la acest moment,cum procedeaza angajatorul.
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata salar pe card angibibe angibibe Pana de curand am lucrat la o societate care imi platea salariul pe card. Mai am de primit de la aceasta societate inca vreo doua salarii, dar se refuza a mi ... (vezi toată discuția)
State de plata - fluturasi salariu Silviu.ps Silviu.ps Buna, Care ar fi reglementarile in vigoare referitare la semnarea statelor de plata de catre angajat si distribuirea fluturasilor de salariu de catre ... (vezi toată discuția)