avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare din romania cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare din romania cu un minor

buna,cine imi poate raspunde cu exact daca eu sant divortata si fetita de aproape 3 ani mia fost incredintata mie spre crestere.as putea sa plec din tara cu ea fara ca tatal ei sa imi semneze ceva act pt a putea pleca,va multumesc si astept un raspuns...o zi minunata va doresc.
Cel mai recent răspuns: tsimona , utilizator 14:44, 17 Mai 2011
in baza hotararii ii faceti pasaport si tot in baza aceleiasi hotarari, plecati. nu mai aveti nevoie si de acordul tatalui
Daca fetita v-a fost incredintata dvs. printr-o hotarare definitiva si irevocabila,nu aveti nevoie de acordul tatalui pentru a pleca din tara cu minora.
multumesc...sincer am fost plecata 3 saptamanii in italia cu fetita ,,in aeroport cand am plecat mau lasat sa ies din tara,cand neam intors ma intrebat la aeroport daca am semnatura tatalui pt fetita,sincer nu mai inteleg nimic,mai trebuie sau nu...multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ungureanu marioara ungureanu marioara am o fetita in varsta de 3 ani si 8 luni, aceasta in urama divortului mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare.hotararea judecatoresca este ... (vezi toată discuția)
Dreptul minorului dayana7 dayana7 la iesirea din tara cu minorul, este absolut obligatoriu sa am si acordul tatalui? dar daca acesta a plecat din tara cu multi ani inainte si nu a mai dat nici ... (vezi toată discuția)
Vreau sa_mi iau copii in italia ContSters140523 ContSters140523 SUNT DIVORTATA DE 4 ani,copii sunt in incredintarea mea,printro hotarare definitiva si irevocabila...el nu a platit niciodata o pensie alimentara....de un an ... (vezi toată discuția)