avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna

am o fetita in varsta de 3 ani si 8 luni, aceasta in urama divortului mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare.hotararea judecatoresca este definitiva si irevocabila, eu as vrea sa plec in italia impreuna cu ea,unde fetita a mai fost urmand un program la o anumita gradinita, si de altfel fiind nascuta acolo,dar pasaportul fetitei, care de altfel este expirat este la tatal fetitei,el nefiind de acord cu plecarea mea.ce as putea face pt a obtine pasaportul?sau in cazul in care nu-l pot obtine daca fetita ar ramane cu mama mea in tara, as putea pierde incredintarea,aici neputandu-i oferi un trai bun?ar putea el ca tata sa-mi ia fetita?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:03, 9 Mai 2011
in baza hotararii de incredintare ii faceti alt pasaport si plecati cu fetita.
va multumesc di suflet!

eu in urma horararii sunt reprezentant legal pt fetita mea?va multumesc
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna- conditii iesisre din tara cu copilul minor ungureanu marioara ungureanu marioara buna ziua!ma numesc marioara si am o fetita in varsta de 3 ani jumatate. eu si fostul meu sot am divortat cu acordul amandurora , fetita fiindu-mi incredintata ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin custodia fetitei? taboni taboni salve.locuiesc de 6 ani in italia,am o fetita de 4 ani care ii poarta numele barbatului cu care stau,chiar daca acesta nu este tatal ei,dar a recunoscuto si ii ... (vezi toată discuția)
Cum scoti copilul din tara raluflory raluflory mare dilema mare ! cine ma poate ajuta. sunt si eu la inceput de drum.... speta: mama si tata sunt plecati in italia dar sunt despartiti (nu legal). fetita ... (vezi toată discuția)