Am efectuat o plata intr-un cont bancar a altei firme , am incercat recuperarea sumei pe cale amiabila si nu am reusit .
Fapt pentru care am intocmit somatii de plata , invitatie la reconciliere si tot nu am primit banii inapoi . Am actionat firma in judecata . Pentru primul termen mi-a fost ceruta calcularea de penalitati pentru neplata cu toate ca banii in discutie nu fac obiectul nici unui contract .
Va rog sa imi spuneti in baza carei reglementari pot calcula aceste penalitati .
Puteti solicita dobanda legala si actualizarea cu coieficientul de inflatie, privind penalitatile nu aveti o baza de calcul deoarecenu exista nici o clauza contractuala. Dv. trebuie sa modificati cererea din Somatie de plata intr-o "actiune in regres",,,Plata unei sume de bani fara sa fie "debit"..secces..:(
Bilet la ordin
violetabadea
Buna,
am si eu o intrebare si daca cineva ma poate ajuta ii raman indatorata...
Un Bilet la Ordin se poate actualiza cu indicele de inflatie?
Si daca da ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.