avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor

buna ziua,

pentru un alpinist utilitar care lucreaza in domeniul telecomunicatiilor ( montare echipamente pe stalpii de inalta tensiune) se paote acorda spor pentru condiţii deosebite de munca, grele, periculoase si spor pentru condiţii nocive de muncă? este angajat la o firma privata.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 18 Mai 2011
Da, se poate acorda un astfel de spor pentru conditii periculoase.
multumesc, imi puteti spune si baza legala ?
Baza legala : c.i.m., ccm la nivel de angajator sau la nivel de ramura de activitate aplicabil angajatorului sau R.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri nelugigi nelugigi As dori sa stiu de ce sporuri si mai ales daca am dreptul la anumite sporuri. Lucrez intr-o banca si am cerut sau mai bine am intrebat contabila daca nu cumva, ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza minim brut al salariatului angarat in ramura transporturi alcibiade alcibiade Comparand prevederile din cele doua CCM-uri prezentate in continuare, v-as ruga sa va exprimati opinia argumentata privind [b]salariul de baza minim brut al ... (vezi toată discuția)
Recuperare sporuri mjion mjion Am lucrat o perioada cu echipamente cu raze x. Nu am primit nici un spor. Ce pasi trebuie facuti,pentru a-mi recupera aceste sporuri? Dar pentru sporul de ... (vezi toată discuția)