avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala amplasare cos evacuare hota fata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala amplasare cos evacuare hota fata de casa vecinului

Buna ziua,
Locuiesc la casa, intr-o curte comuna iar vecinul mea si-a extins locuinta catre casa mea, in curtea comuna, construindu-si o bucatarie. In afara galagiei care nu se opreste mirosurile imi imbuiba casa fara oprire. Mai mult de atat si-au scos si o evacuare a hotei pe care o mai folosesc ( daca nu au geamul deschis) si care evacueaza direct spre usa mea de la intrare.
Va rog sa imi spuneti care este limita legala a distantei de amplasare a cosului de evacuare a hotei catre proprietatea vecina deoarece doresc sa ma adresez Protectiei Mediului intru-cat nu se poate discuta amiabil cu acestia.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Geam catre curtea mea nzamfir nzamfir Buna ziua, Va scriu cu scopul de a ma ajuta intr-o problema delicata, pe care am incercat sa o rezolv pe cale amiabila, insa nu s-a putut. In urma cu 6 ... (vezi toată discuția)
Miros de mancare de la vecini sanda_ln sanda_ln Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat? Anul trecut vecinul meu si-a supraetajat casa. Hota de la bucataria lui de la parter este pe peretele dinpre mine. ... (vezi toată discuția)