Buna ziua! As avea nevoie de un sfat... recent, un fost coleg de munca a trimis un mail catre firma la care lucrez, in care acuza cateva persoane (printre care si eu) din departamentul meu de consum de substante stupefiante. La cererea d.g. tot departamentul a fost la un test toxicologic care a iesit negativ.
Deoarece il consider pe acest fost coleg doar un parvenit care are prea mult timp de pierdut, as vrea sa-i intentez o actiune civila si sa-i cer daune morale pentru prejudicierea imaginii mele in companie. Pot face asta? Credeti ca e bine?
Multumesc :)
puteti sa promovati o actiune in instanta unde sa solicitati daune morale pt prejudiciul pe care vi l-a creat.atentie ca pt suma pe care o veti solicita va trebuie sa achitati taxa de timbru.
Credeti ca am vreo sansa de castig cu e-mailul respectiv si rezulatatul analizelor de laborator? Nu imi pasa de suma daca am castig de cauza, totusi un e-mail il poate scrie oricine si il semneaza cum vrea... asta ar fi apararea mea :)
Abuz in serviciu
manu94
Buna ziua, am urmatoarea speta lucrez in M.A.I iar in urma unui \'\'control de rutina\'\' am fost oprit de colegii rutieristi si depistat cu aparatul drug ... (vezi toată discuția)