avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Sunt doua surori pe un titlu de proprietate dintre care una din surori a decedat.Fiul celei decedate a murit si el ,dar a ramas fiul acestuia.Titlul de proprietate nu il mai gasec cred ca este pierdut de ceva timp.Intrebarea este daca nepotul mostenitor poate sa scoata duplicat la titlu de proprietate atat timp cat cealalta sora traieste.Nepotul se incapataneaza sa scoata el duplicatul.Este posibil asa ceva?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:27, 17 Mai 2011
daca s-a facut succesiunea si acesta a devenit mostenitor poate solicita eliberarea unui duplicat.
Ori, Dv. ori fiul mostenitorului poate solicita duplicatul dupa T.P. Dar fiind vorba de un act juridic trebuie in primul rand sa fie declarat pierdut in M.O al Romaniei. si cu chitanta faceti cerere de obtinere a duplicatului. Este o situatie cam incurcata.
Sau poate TP se afla la fiul mostenitarului decedat, si nu doreste sa vi-l arate. Puteti intenta o actiune de iesire din indiviziune, si atunci instanta il va obliga sa prezinte TP. Secces alegeti varianta care va convine..:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate - succesiune aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Scoatere unui duplicat de la ocpi => situatie foarte complicata cu titlu de proprietate antar antar Buna ziua Am o problema mai complexa... Este vorba de un teren agricol in Calarasi obtinut prin retrocedare pentru care s-a emis titlu de proprietate in ... (vezi toată discuția)