avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reglementari legislative privind regimul de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reglementari legislative privind regimul de functionare al magazinelor de produse naturiste in centre comerciale (mall, supermarket).

Incepand cu 1 ianuarie 2011, noile reglemantari legislative, prevad ca farmaciile nu mai au voie sa inchirieze spatii in centre comerciale.
In prezent detin un magazin on line de produse naturiste.
In acest sens, ma adresez Dumneavoastra, cu rugamintea de a-mi transmite detalii legate de statutul magazinelor naturiste...se supun acelorasi reglementari legislative ca si farmaciile?
Pot deschide un pucnt de lucru cu vanzare exclusiv produse din plante ( naturiste) intr-un spatiu inchiriat de un centru comercial?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 00:19, 19 Mai 2011
Nu aveti nici o legatura cu farmaciile si cu legislatia lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin de produse naturiste,diploma in domeniu? camy2555 camy2555 buna ziua, Vreau sa deschid un magazin cu vanzarea de produse naturiste si plante medicinale si ma intereseaza: -daca imi trebuie vreo diploma,specializare ... (vezi toată discuția)
Amplasarea localului farmaciilor andruscaa43 andruscaa43 Buna tuturor! Este permis ca mai multe farmacii sa fie amplasate in acelasi complex comercial?Faceti si o trimitere la lege va rog.Multumesc! (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)