avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa deschis impreuna
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa deschis impreuna

Suntem mai multe societati pagubite de un alt srl , niciuna nu atingem pragul de 45000 lei dar impreuna trecem peste , putem sa ne asociem si sa depunem impreuna cererea de deschidere a procedurii insolventei? Facem o singura cerere cu creantele noastre cu o singura taxa de timbru sau se plateste de fiecare societate?
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 21:14, 27 Iunie 2011

la aceasta sedinta nu se citeaza partile ,

pai debitorul cum se apara daca nu este citat ???

pot sa ma prezint totusi si sa cer sa se conexeze dosarele?

v-am scris mai sus ca e musai sa va prezentati

Eu am solicitat in cererea initiala sa se conexeze cererea mea cu celalate cerereri impotriva aceluiasi debitor dar la depunere nu stiam numarul , acesta urmand sa il afla de pe portal, am insistat la depunere sa se depuna la acelasi dosar dar doamna de la registratura nu a vrut.

Cea de a 2 a cerere o depuneati dupa 2-3 zile cand stiati nr de dosar
Ce se poate face daca Tribunalul nu respecta legea?

nimic
va multumesc
dupa cum am observat acest prim termen este fara citarea partilor , mai am un caz dosar nr 1856 unde ma incadrez la prag si acolo sa dat cu amanare , cred ca e o analiza a dosarului si citarea se face pe urma,
Eu fiind din alta localitate mai departe de tribunal pot sa cer conexarea prin fax?
La una din societati pot sa ma prezint la cealalta nu am nici o calitate si celalat administrator nu ii sigur ca il pot duce fiind f ocupat, cererea lui pot sa trimit prin fax?
Va multumesc D-l Adrian Stoica pentru indrumarile date , pana la urma am reusit conexarea dosarelor, prin depunerea unei cereri de conexare , sa conexat nr 1904 la nr 1903.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Camelia Mainea Camelia Mainea deschiderea procedurii de insolventa la cererea creditorului (vezi toată discuția)
Cerere faliment fara pragul sumei ContSters69460 ContSters69460 buna ziua, am auzit pe un post de televiziune o dezbatere despre faptul ca se poate cere falimentul unei societati, fara a mai fi necesar stabilirea pragului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! diana.iacob1 diana.iacob1 As dori sa stiu care sunt pasii de urmat in privinta procedurii de insolventa. O firma ne datoreaza o suma si nu reusesc sa-i recuperez si m-am gandit ca ... (vezi toată discuția)