avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Multumesc pentru raspunsuri.As dori sa intreb daca cu firma de recuperatori nu se poate ajunge la o intelegere inainte de executare silita,un angajament,amanare pana vindem casa si bineinteles stagnarea cresterii dobanzii.CReditul a fost facut pentru refinantare in 2008 iar acum banca Pyreus a trimis deja instiintare de reziliere a contractului de credit cu specificatia de a plati toata suma +dobanzile aferente care cresc foarte mult.Am un imobil in comun cu sotul dar as putea demonstra ca a fost mostenire de la parintii mei(am vandut apartament in Bucuresti si am cumparat acea casa)Sunt in divort cu sotul iar creditul l-a facut el fara girant sau ipoteca.Poate ataca banca (Recuperatori)daca vand casa fiicei mele din prima casatorie?Nu pot face partaj pentru ca nu am suma necesara.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de credit olga vasile olga vasile Am facut un credit de refinantare in 2006,acum fiind in imposibilitate de plata.Am avut de doua ori accept de reducere cu 50% pe o perioada de 6 luni a ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de un imprumut luat de la banca user9010 user9010 tatal meu a facut un credit de consum pe numele lui pt fratele meu. nu a girat cu nimic. imprumutul a fost facut in baza salariului si a unui contract de ... (vezi toată discuția)
Indrumare nicacristian nicacristian Buna ziua! Ma numesc Nica Lucretiu si sunt administrator la o firma din Tulcea. In anii 2007 si 2008 am contractat 3 credite la Volksbank- 1 in chf si 2 in ... (vezi toată discuția)