avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Date factura neplatitor de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Date factura neplatitor de tva

Buna ziua
Firma pe care am infiintat-o de curand in domeniul constructiilor este declarata ca neplatitoare de tva, conf art 155 din Codul fiscal care regemneteaza informatiile ce tr sa fie cuprinse intr-o factura, se mentioneaza ca la cota de tva se inscrie pe factura procentul sau scutit cu drept de deducere, scutit fara drept de deducere, neimpozabil sau neinclus in baza de impozitare.
Eu tr sa mentionez in factura ceva anume sau pun :"-" la cota de tva sau nu mai trec nimic?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
mada9luci, utilizator
Cel mai recent răspuns: mada9luci , utilizator 11:49, 18 Mai 2011
Am gasit raspunsul si il voi posta poate va fi de folos si altora.
Tr trecut pe factura paragraful: Scutit de TVA conf. art. 152 alin 1 L571/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere date factura CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca o societate este neplatitoare de tva trebuie sa precizeze acest lucru in factura? de ex: scutit de tva cf art 141 lit f din codul fiscal? multumesc (vezi toată discuția)
Folosesc facturier si chitantier corect sau nu? pfagns pfagns Buna ziua, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt PFA din martie 2009 ca traducator, neplatitor de TVA. De la Administratia ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare si livrari intracomunitare victorn victorn in legatura cu livrarile intracomunitare ;;acestea sunt scutite de plata tva daca:: 1) ... (vezi toată discuția)