avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inserare in CIM conditii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inserare in CIM conditii de munca

Buna,

Modelul de CIM, prevazut de lege, cere inserarea urmatoarelor:
1. Activitatea se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1991.
2. Activitatea prestata se desfasoara in condiţii normale de munca, potrivit Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice
.
Intrebarea mea este, inseram in CIM amandoua punctele...ca asa cere legea, sau optam pentru una dintre variante, respectiv renuntam la pct 1 daca nu avem conditii de munca grele / vatamatoare / periculoase?

Multumesc! :)

Alte discuții în legătură

Cim-condiţii de muncă Anaj Anaj Buna ziua, in c.i.m al unui angajat care lucreaza in conditii normale de munca, 8 ore/zi ce se trece la pct. G. Condiţii de muncă? 1. Activitatea se ... (vezi toată discuția)
Asistent radiologie madalinabadescu madalinabadescu buna ziua! lucrez ca asistent de radiologie intr-un cabinet privat. am doua nelamuriri. mai este in vigoare legea nr.31/1991 conform careia lucratorii din ... (vezi toată discuția)
Operator call center Silentios1 Silentios1 Buna seara, Am căutat dar nu am reușit să găsesc o încadrarea corectă a postului de operator call center. O să vă dau detalii despre postul respectiv ... (vezi toată discuția)