avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CE SCHIMBARI AU SURVENIT LA PFA-URI ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CE SCHIMBARI AU SURVENIT LA PFA-URI ?

CARE SUNT SCHIMBARILE SURVENITE PRIN NOUA LEGE CE PRIVESC PFA-URILE ? AF-URILE,II-URILE SUNT DIN ACEASI CATEGORIE CU PFA-URILE ?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 15:14, 18 Mai 2011
Nu s-a modificat actul normativ (OUG nr 44/2008) care reglementea activitatea PFA/II/IF. Principala modificare incepand cu 01.01.2011 este ca in cazul realizarii unor venituri de peste 8088 lei/an este obligatorie asigurarea pentru plata CAS pt pensie, contributia minima fiind de 222 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre profesie liberala si persoana fizica autorizata Mainerici  Ctin Mainerici Ctin care este diferenta intre desf activitati ca profesie liberala sau ca pfa (vezi toată discuția)
Datorii la fondul de pensii poolmat poolmat AM O I.I. SI AM DATORII LA FONDUL SE PENSII .CE-I DE FACUT ? AM INTELES CA ACUM DE PLATESTE AJUTORUL LA PENSII DACA AI VENITUL NET DE 3 SALARII MEDII PE ... (vezi toată discuția)
Contributii la casa de sanatate/pfa cristinne09 cristinne09 buna seara ! am si eu o intrebare.... Sotul meu a infiintat de doi ani un PFA si isi plateste singur vechimea la casa de pensii de la infiintarea pfa-ului ... (vezi toată discuția)