avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract

Cererea de suspendare a contractului pentru concediul de crestere copil pana la varsta de un an poate fi respinsa de angajator, sau e obligat sa o aprobe?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 18 Mai 2011
OUG nr.111/2010 prevede :
Art. 25. — (1) Angajatorul are obligatia de a aproba concediul pentru cresterea copilului prevazut la art. 2 alin. (1), precum si concediul fara plata prevazut la art. 6 alin. (1) si art. 10 alin. (1) si (2). Perioada de acordare se stabileste de comun acord cu angajatul.
...
Neaprobarea CCC se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 2.500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil de o luna pentru celalalt parinte ildikogabriella ildikogabriella Este olbigatoriu acordarea concediului de crestere a copilului de o luna pentru celalat parinte in termen de 30 de zile de la cerere, sau poate fi amanata ( ... (vezi toată discuția)
Reintrare in concediu de crestere copil Raluramo Raluramo Buna ziua, ma aflu in perioada de plata stimulent insertie si doresc sa reintru in concediu de crestere copil de la 1 august. Avand in vedere ca lucrez, desi ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic la 3 ani melaniagerman melaniagerman Buna ziua, in luna Ianuarie copilul meu implineste varsta de 2 ani , dar are niste probleme cardiace si am obtinut grad mediu de handicap. Am trimis la locul ... (vezi toată discuția)