avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tergiversarea eliberarii titlurilor de proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tergiversarea eliberarii titlurilor de proprietate.

Buna ziua!Ma adresez dvs.in speranta ca ma veti indruma ce am de facut in urmatoarea situatie; dupa decesul bunicului meu in 04.2003 au ramas 2 mostenitori, ei si sora mea, am facut succesiunea in 06.2003, la data dezbaterii succesorale nu erau eliberate titlurile de proprietate, am depus in decursul anilor 6 cereri la care nu am primit nici un raspuns, in acest an ne-am prezentat personal la primarie (mostenirea se afla in alt judet) si am reusit sa identificam din cele 10,50 ha aflate in registrul agricol doar 5,57 ha care au fost trecute pe fisa de improprietarire, am convenit sa renuntam la diferenta de 4,93 ha.Dupa intocmirea fisei ni s-a comunicat verbal de catre primar ca ei nu mai pot inainta documentatia ptr.obtinerea titlurilor de proprietate deoarece au primit "indicatii pretioase" de la UE?? si ca se va proceda la efectuarea masuratorilor- probabil cadastru. Ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care multi cetateni ai acestei localitati au primit titlu de proprietate, cui sa ma adresez?. A doua problema este ca in anul 2003 luna a 7-a dupa decesul bunicului meu s-au eliberat 2 titluri de proprietate pe numele meu ptr.2 parcele de padure la doua persoane care nu aveau nici o legatura cu cauza(mostenirea) banuiesc ca ei au beneficiat de materialul lemnos din padure.La insistentele mele au reusit sa identifice cele 2 persoane carora le-au fost eliberate titlurile si mi s-a spus sa ma adresez Politiei locale pt.a intra in posesia tilurilor de proprietate, va rog sa imi spuneti cum sa procedez. va multimesc!#-o
Cel mai recent răspuns: colceriumari_BV , utilizator 20:19, 19 Mai 2011
Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea titlului de proprietate! colceriumari-bv colceriumari-bv Buna seara! In urma decesului bunicului s-a dezbatut masa succesorala privind terenurile in baza unei adeverinte eliberate de Primarie,dupa care am solicitat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire sionroxana63 sionroxana63 buna ziua. eu am o problema cu mostenirea tatalui meu in viata. care vrea sa dezbata mostenirea de la tatal lui(bunicul) decedat. tata are o singura sora la ea ... (vezi toată discuția)