avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale numire doi administratori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

numire doi administratori

doua intrebari:

1. se admite numirea unui al doilea administrator alaturi de administratorul-asociat unic prin o Decizie a acestui asociat unic?

2. trebuie alt act constitutiv sau se mai poate face act aditional ca sa nu mai rescriu tot actul?

si ma refer aici mai mult la practica ORCTB....

va multumesc anticipat
Bineinteles ca mai puteti numi un administrator, puteti sa definiti cum vor lucra cei 2, ce puteri si ce competente vor avea, si va trebui sa faceti obligatoriu un act constitutiv actualizat.
puteti numi doi administratori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator nemethpz nemethpz buna 1. intrebara asociatul unic este si administrator la firma cum poate numi alt administrator asociatul (sa raman el asociat unic si respectiv un nou ... (vezi toată discuția)
Constituire srl cu asociat unic si administrator neasociat!! help pls corbul60 corbul60 Buna, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: Persoana x(viitor administrator SRL) a rezervat denumirea SRL pentru inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Ajutor- decizie numire administrator kicsi75 kicsi75 As avea nevoie urgent de ajutor pentru redactarea unei decizii a asociatului unic prin care, pe langa administratorul existent se mai numeste un administrator, ... (vezi toată discuția)