avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mandat administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mandat administrator

Buna ziua,
Am si eu cateva intrebari referitoare la mandatul administratorului unui SRL:

1. Conform legislatiei acesta trebuie prelungit in termen de 15 zile de la data expirarii. In cazul in care termenul de depasire a celor 15 zile este foarte mare, se mai poate face prelungirea sau se numeste ca si cum ar fi administrator nou.
2. In cazul in care se poate prelungi vechiul mandat mai am nevoie de specimen de semnatura sau declaratie pe proprie raspundere?
in speranta ca ma veti putea ajuta.....
va multumesc.

Luiza
Cel mai recent răspuns: luiza2023 , utilizator 11:40, 20 Februarie 2009
Cred ca e suficient sa duceti un act (hotarare) aditional la actul constitutiv!
eu stiam si de constitutiv actualizat :-/
Hotararea asociatilor e una, actul aditional la actul constitutiv e alta. Intr-adevar, actul constitutiv actualizat se depune obligatoriu, ceea ce face ca actul aditional sa fie superfluu.
va multumesc tare mult pt. raspunsuri, in mare stiu ce documente sa depun, insa exista doua situatii si nu stiu daca sa le fac pentru prelungire sau pentru numire avand in vedere ca mandatul administratorului este expirat.
vreau sa stiu daca este posibil ca registrul sal imi scoata ochii ca a trecut prea mult timp de la data expirarii mandatului si daca ma duc cu acte pentru numire sau pentru prelungirea mandatului.
:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat administrator luizacsinte luizacsinte Bina ziua, Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat administrare firma gipop2006 gipop2006 contractul de administrare firma (mandat), unde se declara si ce termene sunt? (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)