Intrebarea e putin ca neclara. Daca cineva v-a pus sechestru pe un mijloc fix amortizat care e in proprietatea firmei dumneavoastra atunci din punct de vedere contabil nu se intampla nimic. Doar din punct de vedere juridic vi se interzice sa-l vindeti fara sa va achitati o anumita datorie catre un tert sau daca-l vindeti, din banii obtinuti, achitati datoria si ce ramane e al firmei.
Daca firma dumneavoastra a pus sechestru pe autoturismul altuia in contul unei datorii pe care el o are la dumnevoastra, tot nu aveti ce inregistra in contabilitate.
Nu m-am exprimat eu bine:autoturismul a fost in leasing nu s-a achitat si ni l-a sechestrat ,eu trebuie sa-l scot din stoc si sa ma scap si de soldul lui 167.
Inginerii contabile
lumi71
Am nevoie de o solutie, sau mai bine zis o inginerie contabila, dar o inginerie care sa nu poata fi contestata.
Am un bun in leasing de 50000 euro. Am achitat ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.