avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supraimpozitare nejustificata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supraimpozitare nejustificata

Un imobil in paragina (asa a fost retrocedat) este supraimpozitat conf art. 251(8) Cod Fiscal, desi nu indeplineste conditiile specifice. Conducatorul autoritatii fiscale teritoriale mi-a "cam" dat dreptate, dar "n-are ce-mi face". Ma pot adresa instantei de judecata cu o asemenea speta ? Unde ? Multumiri anticipat.

Alte discuții în legătură

D 224/1951 mariuxl mariuxl Cererea mea de retrocedare (L 10/2001, despagubiri) a fost blocata pana cand dovedesc faptul ca autorul meu n-a platit 3 (trei) luni impozitul, din motive ... (vezi toată discuția)
Datorii fiscale pe terenuri de mostenit LeventeSzekely LeventeSzekely Buna ziua tuturor! Am urmatoarea speta. In decursul anilor ’90, bunicii mei (intre timp decedati) au intrat in proprietatea unor terenuri agricole ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar respins mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca intr-o contestatie la executare, am solicitat scutire de la plata taxei de timbru si s-a respins aceasta solicitare, ce pot sa mai fac? Si in ... (vezi toată discuția)