avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Daca legal e corect
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Daca legal e corect

Buna ziua!
In luna Ianuarie 2010 m-am gandit ca ar fi bine sa-mi platesc impozitul pe masina pe intreg anul ceia ce am si facut.In anul 2011 am zis la fel stiind cati bani trebuie sa dau am mers la plata.Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ ...am aflat ca trebuie sa mai dau niste bani restanta de anul trecut deoarece din luna a saptea s-a marit impozitul la masini iar eu chiar de il aveam platit pe tot anul trebuie sa mai dau aceasta diferenta.Intreb acum daca este corect aceasta aplicare retroactiva Ce se intampla cu unul care plateste pe tot anul o taxa dupa care se muta sa zicem in America sau altul care fereasca Domnul decedeaza:Ei apar in continuare datori si ma rog pana cand????Oare o fi mai bene de cei care nu platesc cu anii...ce atata garaba lasam sa se mai aseze legile.X-(
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:59, 18 Mai 2011
Va sfatuiesc sa mergeti in audienta la directorul Serviciului Public de Finante Locale. De obicei , cand se plateste anticipat impozitul total in primul trimestru , majorarile nu vi se mai aplica, tocmai pentru ca , platind tot impozitul , aveti chiar o reducere de 10%.
este vorba de o masina cu capacitate cilindrica mare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, In luna aprilie 2013 am vandut o masina, un Audi A4 cu capacitatea cilindrica 1984 cm3. Din cate am citit pe internet impozitul anual se ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru impozit auto neplatit. Alexandru321 Alexandru321 Buna ziua, Detin o rabla de masina fabricata in 1991 cu capacitate cilindrica 4200cc. Masina nu mai exista fizic, a fost taiata si nu mai am decat numerele de ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare-cumparare autoturism trebuie autentificat la notar? asociatia_mea asociatia_mea Buna ziua, Am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. In urma cu ceva timp (anul trecut) am vandut un autoturism unei pers fizice pentru care am ... (vezi toată discuția)