Buna ziua!
In luna Ianuarie 2010 m-am gandit ca ar fi bine sa-mi platesc impozitul pe masina pe intreg anul ceia ce am si facut.In anul 2011 am zis la fel stiind cati bani trebuie sa dau am mers la plata.Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ ...am aflat ca trebuie sa mai dau niste bani restanta de anul trecut deoarece din luna a saptea s-a marit impozitul la masini iar eu chiar de il aveam platit pe tot anul trebuie sa mai dau aceasta diferenta.Intreb acum daca este corect aceasta aplicare retroactiva Ce se intampla cu unul care plateste pe tot anul o taxa dupa care se muta sa zicem in America sau altul care fereasca Domnul decedeaza:Ei apar in continuare datori si ma rog pana cand????Oare o fi mai bene de cei care nu platesc cu anii...ce atata garaba lasam sa se mai aseze legile.X-(
Va sfatuiesc sa mergeti in audienta la directorul Serviciului Public de Finante Locale. De obicei , cand se plateste anticipat impozitul total in primul trimestru , majorarile nu vi se mai aplica, tocmai pentru ca , platind tot impozitul , aveti chiar o reducere de 10%.