avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru impozit auto neplatit.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru impozit auto neplatit.

Buna ziua,
Detin o rabla de masina fabricata in 1991 cu capacitate cilindrica 4200cc. Masina nu mai exista fizic, a fost taiata si nu mai am decat numerele de inmatriculare. Dupa ce am ramas fara servici in 2008, nu am mai putut platii impozitul si de aici au decurs toate demersurile legale: instiintari, somatii, titlu de executare silita (2013). Cei de la circa financiara nu vor sa radieze masina pentru a nu mai produce obligatii de plata decat dupa ce achit toata suma, care cu penalitati si majorari + 2015 este de 64000lei.
Ce pot face ca sa scap de aceste penalitati + majorari si sa platesc esalonat aceasta datorie raportata la salariul mediu pe economie.
Multumesc anticipat!
Alexandru
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 18:06, 27 Martie 2015
Nu aveti temei legal sa solicitati exonerarea de la plata penalitatilor aplicate la impozitele neachitate
Desfasurati demersuri pentru plati partiale,astfel incat sa indepartati eventualitatea demararii procedurii de executare silita
Buna ziua!Posibil sa aveti noroc,intrucat Politia Rutiera a radiat din oficiu unele masini mai
vechi.Urgenta intai ar fi sa mergeti la sediul lor din PIPERA(vis-a-vis de fostul CIL) cu talonul,sau ce acte mai aveti si DUPA NUMARUL DE CIRCULATIE puteti primi un raspuns PE LOC !Stiu pe cineva care a avut un "SKODILAC" radiat de ei.Verificati,posibil ca eu sa nu stiu ff exact ce categorii de masini si in ce conditii s-au radiatEste totusi o sansa si posibil sa se poata rezolva si pe e-mail accesand site-ul lor.Va tin pumnii !
Multumesc frumos pentru raspuns. Din pacate nu am cum sa platesc atat de multi bani si nici cum sa radiez masina pana nu platesc toata suma. Asa ca, in scurt timp datoria mea va ajunge cat bugetul primariei caci numai penalizarea de 2%/luna este de 1280 lei.
Buna seara.Inainte de toate,mergeti in Pipera unde puteti avea surpriza sa constatati ca a fost radiata de ff multi ani si cu hartia de la ei sa platiti mai putin.Incerc sa va ajut daca-mi dati nr de circulatie,marca,an fabricatie ,talon,capacitate cilindrica din talon etc.Scriti-le pe toate si vb dupa ce incerc ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata? mezgageza mezgageza daca cumpar o masina de la o persoana care in acte nu este proprietarul masinii cum pot sa aflu daca masina este sau nu este radiata? cel mai bine este daca ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina? aprilie1 aprilie1 Am o Dacie Break,de 2 ani sta pe butuci si vreau s-o radiez,fara a-mi cumpara alt autoturism.Am urmatoarele intrebari: 1-Remat-ul o poate lua din fata ... (vezi toată discuția)
Impozit la masina iana_adriana iana_adriana am si o intrb ...pls help..am o masina pe care vreau s=o radiez de pe numele meu dar de cand am primit-o nu am declarat=o la financiar..este un renault megane ... (vezi toată discuția)