avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ultima indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ultima indemnizatie de somaj

buna... ziua va rog mult un pic de ajutor in legatura cu somajul ;... am intrat la data de 11-4-2010.... am vechime [ 12 ani in cimpul munci legal ]...doresc o lamurirea cu ultima luna care este pe mai pentru luna aprile trebuie sa iau tot cum a luat pe luna martie ? de exp eu am luat 488 ron pe luna martie iar acum ultima luna de somaj care ultima viza este depusa pe 9-5-2011 nu inteleg de ce am luat doar 130

pe cupon spune asa: de la data de 1-30/04.2011 total plata

130 ron ? nu este greseala ... va rog mult ...ajutor va ms ...astep raspuns a ramas blocat normal trebuia sa iau tot 488 nu ?
Cel mai recent răspuns: deab , utilizator 09:07, 19 Mai 2011
Daca ati intrat in somaj pe 11.04.2010,inseamna ca ati iesit din somaj pe 11.04.2011. Somajul pe aprilie 2011 a fost constituit de la data de 01 pana pe 11 .Pe cupon este formulare tipizata. Nu este gresit ca ati luat 130 ron,nu puteati fi platit pe toata luna ,atata timp cat ati iesit din plata pe 11 aprilie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare somaj lili74a lili74a buna ziua , am si eu doua nelamuriri: 1) daca am beneficiat de somaj in perioada decembrie 2011 -martie 2012 incepand cu luna ianuarie 2013 mai pot ... (vezi toată discuția)
Restituire cas frasana frasana Am iesit la pensie in septembrie 2011 ,si am primit primii bani in noiembrie 2011 . Vreau sa stiu in ce luna voi primi diferenta de cas ? (vezi toată discuția)
Calcul salariu concediu prenatal n_constantin n_constantin Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu calcul salariului pt concediul prenatal. Am incercat sa inteleg singura de pe net, dar nu am reusit... Sunt ... (vezi toată discuția)