avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... regulament de ordine interioara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

regulament de ordine interioara

As avea nevoie de un model de regulament de ordine interioara.Lucrez la o firma de transport persoane. Daca este cineva care ma poate ajuta, il rog sa-mi trimita un model pe adresa de mail: rodica_ivan67@yahoo.com
Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat.:)
Cel mai recent răspuns: mirusaby , utilizator 13:35, 22 Septembrie 2011
si eu doresc acelasi lucru asa ca ai facut rostde undeva as dori daca se poate si eu un ROI pentru transport persoane.
multumesc
Sunt modele pe net.dar trebuiesc adaptate deci..... la treaba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi - firma transport marfa intracomunitar Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Trebuie sa intocmesc un Regulament de ordine interioara si Contractul Colectiv de Munca pentru o societate ce are ca obiect de activitate transport ... (vezi toată discuția)
Plan de formare profesionala liliua2008 liliua2008 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati, trebuie sa intocmesc un plan de formare profesionala pt firma, dar societatea la care lucrez nu trimite personal la cursuri, ... (vezi toată discuția)
La ce sporuri au dreptul angajatii primariilor? zama cristian zama cristian La ce sporuri sau indemnizatii au dreptul fc.publici si pers.contractual, angajati al unei inst.publice din Romania?Intreb asta pentru ca la noi nu s-a acordat ... (vezi toată discuția)