avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamuriri luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamuriri luare in spatiu

Sunt proprietar (50% eu, 50% mama mea care este decedata, nu am frati) al unui apartament cu 3 camere. In urma cu 1 luna am inchiriat apartamentul, si am semnat un contract din acela tip in 2 exemplare.

La momentul respectiv chiriasii ziceau ca or sa vrea o viza de flotant la un moment dat. Acum mi-au spus ca vor sa mergem la politie sa isi schimbe buletinele amandoi, astfel incat sa aiba adresa la apartament.
Ce riscuri presupune treaba asta? Se poate sa li se acorde buletin doar pe 1 an pe aceastra adresa(contractul de inchiriere e pe 1 an).
Contractul de inchiriere nu este inregistrat la finante.

Intrebarea mea e daca presupune ceva riscuri sa isi faca adresa pe apartamentul meu (nu vreau sa isi faca buletinul pe 10 ani). Sau sa le spun ca pot sa le ofer doar o viza de flotant.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 19 Mai 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai da,chiar si dupa expirarea contractului, odata luati in spatiu, au voie sa locuiasca pana....obtineti o hotarare judecatoreasca cu care ii puteti da afara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Pt viza flotant la cine sa apelam? mihai1985d mihai1985d Buna ziua! Suntem 2 studenti chiriasi de 1 saptamana intr-un apartament de 2 camere. Proprietarul a inchiriat apartamentul cu contract de inchiriere in urma ... (vezi toată discuția)
Denunț la anaf făcut de chiriaș. mă ajută faptul că din cauza lui n-am putut depune contractul la finanțe? noemi r noemi r Buna ziua, Doresc daca se poate sa va aduc spre cunostiinta urmatorul caz. In anul 2016 am acceptat sa iau in chirie o persoana. Am inscris-o in cartea ... (vezi toată discuția)