avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort prin acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort prin acordul partilor

Buna seara. As avea o intrebare pentru cine ar putea sa ma ajute si sa-mi raspunda cu ar trebui sa procedez in aceasta situatie. Am deschis o actiune de divort de sotul meu si ca sa evitam alte cheltuieli am stabilit de comnun acord sa solutionam intr-un mod amiabil si sa desfacem casatoria prin acordul partilor. Ne-am prezentat in fata judecatorului si am semnat ca suntem de acord cu divortul iar judecatorul ne-a dat un termen de 2 saptamani pentru verificarea consimtamantului. Intre timp sotul meu a plecat la munca in strainatate. Acum doresc sa stiu, judecatorul la verificarea consimtamantului va tine cont numai de consimtamantul meu sau trebuia sa fie si sotul prezent? Astept un raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAVID44 , utilizator 21:10, 18 Mai 2011
prezenta sotului e necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul unui divort la judecatorie? mariana1234 mariana1234 Buna ziua! As dori sa aflu si eu cat costa un divort la judecatorie in conditiile in care amandoi au ajuns la comun acord sa divorteze si nu au bunuri de ... (vezi toată discuția)
Divort oanastnc oanastnc sunt in proces de divort, maine este a 2 a infatisare, la prima sotul meu nu a venit,cererea de divort am introdus-o eu,maine se prezinta si spune ca nu este ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)