avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cheltuieli judiciare

buna ziua,
va rog sa ma lamuriti intr-o pblema ref la cheltuieli judiciare,in urma cu cateva luni ni s-a dat sentinta intr-un dosar penal(ref la circulatia pe drumurile publice),momentan nu am primit nimic acasa doar ce am vazut pe sait;as dori sa mg sa achit aceste cheltuieli judiciare stiu ca mai este de platit si onorariu avocatului din oficiu.
intrebarea este acest onorariu este inclus in cheltuielile judiciare?
mulumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 12:48, 23 Mai 2011
asteptati ca sentinta sa ramana definitiva si irevocabila si apoi mergeti sa achitati.
mai multe detalii primiti de la executari penale de la instanta unde s-a judecat dosarul prima data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli raza23 raza23 Subiect: cheltuieli judiciare buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o pblema ref la cheltuieli judiciare,in urma cu cateva luni ni s-a dat sentinta intr-un ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare Ioana Iordache Ioana Iordache In urma unui proces penal s-a dat sentinta unei pedepse cu suspendare si plata unor cheltuieli judiciare. Pe adresa de acasa nu am primit nimic detaliat. Cum ... (vezi toată discuția)
Alcool, proces, permis anulat Mariusbv Mariusbv De curand am fost inculpat intrun dosar penal priviind circulatia pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Toate \"bune\" pana aici, mentionez ... (vezi toată discuția)