avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere si contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere si contract vanzare cumparare

Buna ziua,

Am cumparat o moticicleta pe care am inregistrat-o in contabilitatea PFA-ului cu aproximativ 3 ani in urma. Dupa casatorie am schimbat numele PFA-ului insa nu am schimbat si talonul motocicletei, in el figurand PF cu primul nume. In momentul de fata vreau sa vand motocicleta. Astfel, contractul de vanzare - cumparare, factura si chitanta vor fi pe numele actual. Ma puteti sfatui cum pot proceda pentru vanzarea acestei motociclete si radierea ei? Este absolut necesar modificarea in talon?#-o

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare. koss89 koss89 Salutare Doresc sa cumpar un atv, dar actualul proprietar la cumparat de la o firma. Problema este ca el are doar contract de vanzare cumparare, fara ... (vezi toată discuția)
Cumparare motocicleta in ro din austria MariusBI MariusBI Buna, vreau sa achizitionez o motocicleta care din spusele vanzatorului e din Austria dupa cum dovedesc si actele, el vrea sa mi-o vanda fara vre-un contract ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)