avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate societate comerciala SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate societate comerciala SRL

Am un SRL pe care vreau sa-l suspend.Nu mai am nici un salariat dar in REVISAL apar ca sunt inca activi. Cum pot sa scot salariatii din actele revisalului.
Cel mai recent răspuns: szani , utilizator 13:10, 19 Mai 2011
daca le-ati desfacut contractele nu aveti nici o problema,puteti suspenda activitatea
Trebuie sa mergeti la ITM si sa clarificati situatia din Revisal,
sa aveti la Dvs. actele de desfacere a contractului individual de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in revisal carmen fortiu carmen fortiu Lucrez pe un program winsal prin care introduc salariatii in revisal , si generez fisierul cu extensia rvs prin Revisalul de la itm cu registru non revisal . ... (vezi toată discuția)
Art 55 b vladuro vladuro Buna Seara.Am si eu o mica problema va rog din suflet sa-mi raspundeti,maine la ora 07:00 trebuie sa iau decizia.Lucrez de 2 ani de zile la o firma si m-am ... (vezi toată discuția)
Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)