Sporul de 25% pentru functionarii publici pentru ce se acorda?
Obligativitatea portului tinutei{uniformei} la Politiile Locale are vreo legatura cu acest spor de 25%????
Legea 284/2010: Art. 17. - Personalul care, potrivit programului normal de lucru, isi desfasoara activitatea in timpul noptii, intre orele 22,00 si 6,00, beneficiaza pentru orele lucrate in acest interval de un spor pentru munca prestata in timpul noptii de 25% din salariul de baza, daca timpul astfel lucrat reprezinta cel putin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.. Ori, acesta este cazul in care politistii locali efectueaza ture de noapte.
Decizia ICCJ 37/2009 interzice acordarea sporului de dispozitiv pentru politia comunitara.
Vreau sa va spun ca am fost combatut de colegii de la politia locala, fosta comunitara, pe considerentul ca in prezent politia comunitara nu exista iar politia locala sa infiintat prin unirea unor categori de politisti cu politistii comunitari. Drept urmare ei considera ca sunt indreptatiti sa primeasca sporul de 25 % intrucat fac de serviciu noaptea. Ce spuneti ?
Spor de noapte
Georgica112
Buna ziua. Sunt bugetar și aș dori să știu în ce condiții trebuie acordat sporul de noapte. Eu lucrez cel puțin de 3 ori pe luna a câte 24 ore pe zi. ... (vezi toată discuția)
Turele de noapte
ada2000
Buna ziua, intrebare, lucrez de 5 ani intr-o institutie unde programul de lucru este in ture 12 cu cu 12 cu 48. Intrebarea mea este turele de noapte nu ar ... (vezi toată discuția)