avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lamurire

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Lucrez in invatamantul prescolar; in luna aug. 2010 in perioada 2-28, am lucrat cu contract de munca intr-un proiect finantat, fiind remunerata corespunzator. Intrebarea mea este: aceste zile lucratoare sau mai bine spus aceasta perioada poate fi trecuta in carnetul de munca ca vechime?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 20 Mai 2011
Pentru perioada 2-28 august 2010 ati mai avut si alt c.i.m.?
D-le consilier eu sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am o vechime neantrerupta in acelasi domeniu de activitate de 35 de ani, dar vroiam sa stiu daca aceasta perioada se poate adauga la vechime in carnetul de munca.
In acea perioada, eram in CO pentru perioada de vacanta de vara.
Nu se ia in considerare decat un singur contract individual de munca ... prin urmare, perioada respectiva este considerata vechime in munca dar in temeiul c.i.m. incheiat cu angajatorul din invatamantul prescolar si nu in temeiul celui de-al doilea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la constituirea vechimii in specialitate, nu a vechimii in munca... cs. jr. Elena cs. jr. Elena ....poate cineva sa ma ajute? am vechime pe post de consilier juridic 4ani si 1 luna.. (personal contractual bugetar), C.I.M. perioada nedeterminata, contract ... (vezi toată discuția)
Pensia si concediul de odihna Chiriac Tiberiu Gabriel Chiriac Tiberiu Gabriel Am depus cererea de pensionare,incepand cu 1 iulie 2020 si pentru ca anul scolar se incheie la 31 august nu vor sa mi plateasca 10 zile din concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna (+drepturile salariale aferente lui ) se poate primi retro? Maris Simona Maris Simona Sunt angajata in invatamant pe perioada nedeterminata si lucrez din 01.09.2001 fara intrerupere .In perioada 01.09.2009-21.04.2010 am lucrat efectiv , iar in ... (vezi toată discuția)