avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale de ce acte e nevoie pt.depunere dosar la registrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

de ce acte e nevoie pt.depunere dosar la registrul comertului in vedere majorarii unui capital social prin cooptare de asociat?

buna ziua,va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatia privind actele necesare si procedura depunerii unui dosar la Registrul Comertului.As dori sa stiu care e procedura prin care pot sa aduc un asociat nou in societate SRL prin cooptarea sa in societate prin majorarea capitalului social facut de catre acesta,Va multumesc
gasiti aici [ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
Mihai Costache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cesiune parti sociale olden olden care este procedura scurta pentru cesionare parti sociale firma SRL exclus 30 zile publicare in M.O.F ? multumesc (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cosminagherase Cosminagherase Buna ziua! Va rog frumos un sfat, in urmatoarea situatie: unicul asociat al unui SRL doreste sa coopteze o alta persoana din afara societatii, prin cesionarea ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)