avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă punere sub interdictie
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

punere sub interdictie

Ma confrunt cu urmatoarea problema:
tatal meu este de 2 ani si jumatate pacient de psihiatrie si urmeaza sa-l pun sub interdictie. problema majora e faptul ca diagnosticul lui psihiatric este gresit, iar marea majoritate a medicilor psihiatrii din orasul meu, desi cunosc situatia, refuza sa-i atribuie corect diagnosticul (este incadrat cu dementa mixta alzheimer si vasculara, dar tabloul clinic este 100% corespunzator schizofreniei; mai mult, nu a reactionat pozitiv in nici o clipa la tratamentul de dementa). am informatii ca medicii psihiatrii de la o institutie publica unde a foat internat o perioada de timp au legaturi cu departamentul psihiatric din cadrul IML si sunt dispusi sa intervina pt musamalizarea cazului. mai mult, au incercat prin presiuni sa-l sileasca pe tatal meu sa semneze acte de donatie pt ei. ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:39, 19 Mai 2011
dar o comisie din cadrul IML l-a expertizat medical pe tatal dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unui batran internat intr-un camin i se interzice sa fie vizitat de sora acestuia daniela_tomescu daniela_tomescu Buna ziua! Unchiul meu, fratele mamei, un barbat de 65 de ani, diagnosticat brusc, dupa Pasti, cu dementa vasculara mixta, desi pana de Florii a fost perfect ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios ... (vezi toată discuția)
Modalitate schimbare diagnostic schizofrenie. clinica, medic care fac teste DANIELA1915 DANIELA1915 Cineva a vrut neaparat si tine in continuare sa ma scoata dementa!Cu implicarea familiei m-au scos .schizofrenica.As vrea sa merg la o comisie, la o expertiza ... (vezi toată discuția)