avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă punere sub interdictie
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

punere sub interdictie

Ma confrunt cu urmatoarea problema:
tatal meu este de 2 ani si jumatate pacient de psihiatrie si urmeaza sa-l pun sub interdictie. problema majora e faptul ca diagnosticul lui psihiatric este gresit, iar marea majoritate a medicilor psihiatrii din orasul meu, desi cunosc situatia, refuza sa-i atribuie corect diagnosticul (este incadrat cu dementa mixta alzheimer si vasculara, dar tabloul clinic este 100% corespunzator schizofreniei; mai mult, nu a reactionat pozitiv in nici o clipa la tratamentul de dementa). am informatii ca medicii psihiatrii de la o institutie publica unde a foat internat o perioada de timp au legaturi cu departamentul psihiatric din cadrul IML si sunt dispusi sa intervina pt musamalizarea cazului. mai mult, au incercat prin presiuni sa-l sileasca pe tatal meu sa semneze acte de donatie pt ei. ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:39, 19 Mai 2011
dar o comisie din cadrul IML l-a expertizat medical pe tatal dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unui batran internat intr-un camin i se interzice sa fie vizitat de sora acestuia daniela_tomescu daniela_tomescu Buna ziua! Unchiul meu, fratele mamei, un barbat de 65 de ani, diagnosticat brusc, dupa Pasti, cu dementa vasculara mixta, desi pana de Florii a fost perfect ... (vezi toată discuția)
Credit bancar persoana cu dizabilitati mentale Horia Mahaleanu Horia Mahaleanu Buna, Intrebare pe scurt: tatal meu (68 de ani), pensionar diagnosticat cu Alzheimer si Dementa mixta a contractat in ultimele luni niste credite bancare. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios ... (vezi toată discuția)