avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

frauda

daca doua angajate de la o banca din cotesti jud . vrancea au furat dobanda tatalui meu care a decedat cum sa fac so recuperez tinand cont ca directorul bancii stie de frauda dar nimeni nu face nimic pot face o reclamatie anonima cu date concrete(nu vreau sa-mi zgarie masina etc......
Cel mai recent răspuns: Tiberius_cc , utilizator 22:11, 23 Mai 2011
puteti face plangere penala impotriva celor angajate. va trebui sa va precizati identitatea si calitatea in plangere.
Faceti plangere si incercati sa indepartati temerea ca acei functionari v-ar putea intimida.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost furat un exemplar al actului duplicat de vanzare-cumparare apartament, posibile consecinte jlvera jlvera Buna ziua, Tatal meu a fost intr-o relatie cu o femeie care se pare ca a intrat in casa la mine si mi-a furat un exemplar duplicat din contractul de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)
Reclamatie cadru mai costicacostelus costicacostelus 1 Data inregistrarii: Duminica, 12 Decembrie 2010, 13:52 Profil utilizator [Explicatii popularitate] Impotriva unui cadru M.A.I.a fost depusa o ... (vezi toată discuția)