avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere farmacie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere farmacie

Buna.Am si eu o nelamurire am angajat un avocat sa imi infiinteze o farmacie si mi s-a spus ca s-a dat o lege prin care se interzice deschiderea farmaciilor . Si am fost la diriginta farmacistilor din iasi sa o intreb dar nu am gasit-o la sediu o zis ca e in concediu .... , oricum o auzit cineva ceva de asa ceva ? am cautat de am innebunit pe net dar nu am gasit nimik , vreau ajutor.

Alte discuții în legătură

Un farmacist poate lucra intr- o farmacie dar si intr-o drogherie in acelas timp? catadiac catadiac adica vreau sa spun - un farrmacist care lucreaza intr-o farmacie ( nu e diriginte) poate sa-si deschida o drogherie sau nu ? (vezi toată discuția)
Cod caen pfa /pfi asistent farmacist catalina.p catalina.p Sunt asistent farmacist și doresc să imi deschid un PFA /PFI pentru asistent farmacie , pentru a lucra cu contract de prestari servicii intr-o farmacie ( ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie naturista anaioana anaioana Buna ziua, Vreau sa imi deschis un Plantshop, nu am studii de farmacie, biologie etc.Intrebarea mea este daca in aceste conditii pot sa imi deschid magazinul ... (vezi toată discuția)