Sunt asistent farmacist și doresc să imi deschid un PFA /PFI pentru asistent farmacie , pentru a lucra cu contract de prestari servicii intr-o farmacie ( lucru acceptat de farmacia respectiva ), insa nu stiu ce cod CAEN sa folosesc .
Din 1 iulie 2022 voi fi pensionata la limita de varsta ( 50 ani ) , deoarece am lucrat in grupa 1 de munca , deci am beneficiat de reducerea vastei de pensionare .
In ce sens e necunoscatoare in ale legislatiei ?
Ce aume din legislatie ar incalca ?
Am sdudii de specialitate + certificat membru + am aviz de libera practica avizat pe anul in curs - indeplinesc toate conditiile ca pentru un contract de munca , colaborarea noastra o sa fie ca intre 2 entitati juridice contract de prestari servicii.
Multumesc.
Asistentii de farmacie trebuie sa fie angajati cu CIM. Exceptiile sunt constituite de situatiile in care acestia sunt proprietarii afacerii. Norma MS din 25.03.2019
Multumesc pt raspuns.
Am recitit de mai multe ori norma MS la care ati facut referire (Ministerul Sănătăţii - MS - Normă din 25 martie 2019
Normele privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea unităţilor farmaceutice, din 25.03.2019 , Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 270bis din 09 aprilie 2019. Formă aplicabilă la 24 aprilie 2019.) si se refera la contract de munca de 8 ore pt FARMACISTUL SEF - care coordoneaza activitatea , ori eu nu sunt farmacist ci doar un asistent de farmacie.
Mai mult decat atat am gasit pe net , la anunturi , spitale care au publicat contractarea prin prestare-servicii pentru farmacisti , in farmaciile de spital cu circuit inchis.
In cazul in care credeti ca eu nu am fost atenta la legislatie , poate ca am omis , va rog dati-mi exact articolul pe care eu l-am omis
Va multumesc anticipat.
Drogherie
prodan eugen
Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)