avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN PFA /PFI asistent farmacist
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN PFA /PFI asistent farmacist

Sunt asistent farmacist și doresc să imi deschid un PFA /PFI pentru asistent farmacie , pentru a lucra cu contract de prestari servicii intr-o farmacie ( lucru acceptat de farmacia respectiva ), insa nu stiu ce cod CAEN sa folosesc .

Din 1 iulie 2022 voi fi pensionata la limita de varsta ( 50 ani ) , deoarece am lucrat in grupa 1 de munca , deci am beneficiat de reducerea vastei de pensionare .

Va rog un sfat
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: catalina.p , utilizator 22:39, 9 Iunie 2022
farmacia care acceptat acest lucru e ușor necunoscătoare in ale legislației. sigur e farmacie și nu vreun magazin naturist?
In ce sens e necunoscatoare in ale legislatiei ?
Ce aume din legislatie ar incalca ?
Am sdudii de specialitate + certificat membru + am aviz de libera practica avizat pe anul in curs - indeplinesc toate conditiile ca pentru un contract de munca , colaborarea noastra o sa fie ca intre 2 entitati juridice contract de prestari servicii.
Multumesc.
Asistentii de farmacie trebuie sa fie angajati cu CIM. Exceptiile sunt constituite de situatiile in care acestia sunt proprietarii afacerii. Norma MS din 25.03.2019
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
adriandimitriu, utilizator
Multumesc pt raspuns.
Am recitit de mai multe ori norma MS la care ati facut referire (Ministerul Sănătăţii - MS - Normă din 25 martie 2019
Normele privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea unităţilor farmaceutice, din 25.03.2019 , Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 270bis din 09 aprilie 2019. Formă aplicabilă la 24 aprilie 2019.) si se refera la contract de munca de 8 ore pt FARMACISTUL SEF - care coordoneaza activitatea , ori eu nu sunt farmacist ci doar un asistent de farmacie.
Mai mult decat atat am gasit pe net , la anunturi , spitale care au publicat contractarea prin prestare-servicii pentru farmacisti , in farmaciile de spital cu circuit inchis.
In cazul in care credeti ca eu nu am fost atenta la legislatie , poate ca am omis , va rog dati-mi exact articolul pe care eu l-am omis
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionara si m_am angajat intr_o drogherie, detinand functia ... daneluta daneluta Sunt pensionara si m_am angajat intr_o Drogherie, detinand functia de farmacist sef.Autorizatia de funtionare este pe numele meu.Doresc sa demisionez din ... (vezi toată discuția)
Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)