avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta recurs

prima instanta (intr-un dosar penal) a hotarat sa-mi acorde o amenda administrativa plus cheltuieli de judecata.Dupa recurs, am primit condamnare la 3 luni inchisoare cu suspendare,hotarare definitiva.Eu consider ca am fost neindreptatit.Ce pot sa mai fac daca hotararea este definitiva,cum pot ataca aceasta hotarare care nu a tinut cont de circumstantele atenuante din dosar?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tudordiac , utilizator 08:41, 20 Mai 2011
Sunt nemultumit de modificarea pedepsei pentru ca in recurs nu sa tinut cont de circumstantele atenuante care in instanta de fond si la apel au dus la amenda administrativa nu la 3 luni de inchisoare . Ar pute fi acesta un motiv legal sa inaintez contestatie in anulare sa revizuire?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug195/2002 ContSters280428 ContSters280428 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: X a consumat alcool si ulterior s-a urcat in auto. Politia l-a oprit la o distanta de 20metri. i-a luat probe ... (vezi toată discuția)
Ramas fara cale de atac ? Lauraella21 Lauraella21 Prietenul meu a fost condamnat in baza art.208 alin.1 raportat la art.209 alin.1 lit.a, g şi i cod penal, cu aplicarea art.3201 cod proc.pen., la o ... (vezi toată discuția)
Buna se poate primi o amenda penala lucian89 lucian89 SE POATE PRIMI O AMENDA PENALA PT INFRACTIUNDE DE FALS MATERIAL IN INSCRISURI OFICIALE?ART 288 CP SPUNE CA PEDEAPTSA IN CAZUL PERSOANELOR FIZICE ESTE INTRE 3 ... (vezi toată discuția)