avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate parasi tara daca judecatorul mi-a dat 4 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate parasi tara daca judecatorul mi-a dat 4 ani cu suspendare?

Buna ziua..fiti amabili am nevoie urgenta de raspun daca se poate...fratele meu are 4 ani cu suspendare pentru talharie,dar timp de 8 ani trebuie sa se duca o data sau de doua ori pe luna sa semneze.au trecut vreo trei ani,dar inca mai are...eu muncesc in spania si as dori ca sa vina si el aici la mine,am vorbit cu doamna care se duce el la semnat si i-am spus despre ce e vorba(adica ca vreau sa il iau la mine)si mi-a spus ca trebuie sa ii aduca(fratele)contract de munca de aici din spania,o dovada cum ca vom locui la aceeasi adresa in spania,ca sa faca tot posibilul pentru a veni in romania la 3 luni ca sa semneze,si nu ca de obicei la 2 saptamani,si cand ar veni la 3 luni sa ii aduca dovezi cum ca munceste cu contract.i-a mai spus ca poate parasi tara fara contract de munca numai ca ar fi nevoit la 2 saptamani sa vina la semnat...Intrebarea mea este urmatoarea:Unde trebuie sa se adreseze ca sa vorbeasca sa il lase macar la 6 luni sa se duca in romania?si e corect ce mi-a spus doamna?si in spania nu se poate semna,ca sa nu mai fie nevoie sa se duca in romania?va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: nikol_zagros , utilizator 02:55, 22 Mai 2011
Trebuie sa respectati conditiile dispuse de instanta, altfel i se revoca suspendarea conditionata si va ispasi pedeapsa in inchisoare.(Va trebui sa se prezinte de cate ori e chemat.
va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doscuti juridice Giurem Giurem BUNA ZIUA VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU O INTREBARE ... AM UN FRATE CARE DOR CE A INPLINIT 18 ANI IN IANUARIE PE 16 ... A FOST Arestat si sa eliberat, are ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendari neprezentare la intrevedere Ionut1996 Ionut1996 Buna ziua ,ma numesc Ionut am varta de 21 de ani , in urma cu 3 ani am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru furt. In tot acesta timp am prestat munca ... (vezi toată discuția)
Acordare custodie minor shoeman shoeman Acum o luna mi-am dat acordul ca sotia mea sa paraseasca tara impreuna cu fiica noastra de 2 ani, de 2 saptamani nu vrea sa mai dea nici un semn de viata, nu ... (vezi toată discuția)