avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordare custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordare custodie minor

Acum o luna mi-am dat acordul ca sotia mea sa paraseasca tara impreuna cu fiica noastra de 2 ani, de 2 saptamani nu vrea sa mai dea nici un semn de viata, nu vrea sa imi arate fata, imi invoca diferite motive, ba ca e obosita , ba ca face baie etc. In situatia de fata am ajuns la concluzia ca asta a asteptat deoarece cand i-am spus ca ma duc in Spania sa imi vad fata mi-a spus ca nu are rost ca oricum nu am cum sa o gasesc pentru ca nu stiu adresa lor acolo si cu asta mi-a dat tot de inteles. Cate sanse am sa obtin custodia fetei si daca la divort sotia e obligata sa vina cu fata in tara. Mentionez ca toate actele de stare civila sunt la mine ia nu are decat niste simple copii xerox la ea. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
shoeman, utilizator
Cel mai recent răspuns: shoeman , utilizator 10:50, 30 Iulie 2011
1. La divort nu este obligata sa vina in tara.
2. In ceea ce priveste sansele de a castga custodia fetitei..... depinde de circumstante, de probele ce vor fi administrate...
Ce probe ar trebui sa administrez mai exact, va rog?
Pentru ca cineva m-a sfatuit sa dau divort si sa nu o anunt de acest lucru si sa aduc 2 martori care sa o denigreze, ceea ce eu nu pot face, pur si simplu nu as putea trai cu asta pe suflet
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2011
shoeman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț custodie RemusLucian RemusLucian Buna, la vârsta fetitei de 1 an soția a plecat la munca în străinătate eu lucram în construcții prin tara deplasări iar fata a stat cu părinții mei. ... (vezi toată discuția)
Maltratare psihica, ocazional agresiune fizica, mama vitrega denisa77 denisa77 Buna ziua! La divort, fata mea a ramas in custodia tatalui ei, la varsta de 6 ani, acum avand 16. Ulterior, eu am plecat din tara, intr-un final fostul sot ... (vezi toată discuția)
Un tata care nu respecta legile si care nu se gandeste la copil beti66 beti66 STAU IN SPANIA LEGAL CU DREPT DE MUNCA PANA IN 2012 .IN ACEST AN AM DIVORTAT AICI SI IN URMA DIVORTULUI AM OBTINUT CUSTODIA FETEI DE 10 ANI . IN URMA ... (vezi toată discuția)