avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplatata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplatata salariilor

Buna ziua! Sotul meu lucreaza la un patron cu CIM din 2009 si mai mult este prin deplasare, vine acasa odata la luna. In anul 2010 a luat de 4 ori salariul (iulie, august, octombrie, noiembrie), iar anul acesta de 2 ori (ianuarie, februarie).Patronul promite ca va da salariile restante, dar cand ajunge la data promisa tot nu da. Intrebarea mea este: ce se poate face in aceasta situatie? Cum ne putem recupera salariile restante?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:09, 20 Mai 2011
Puteti face o sesizare la ITM sau formulati o actiune in instanta prin care se solicita obligarea angajatorului la plata salariului restant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic concediu de maternitate stanciu mariana stanciu mariana As dori cu bunavointa dv sa ma ajutati antr-o problema. Fica mea lucreaza la tipografia Herris .A fost trimisa an somaj tehnic an lunile iulie august si ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neacordate lupascumihaela lupascumihaela Buna ziua, Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: Salariatul nu a primit drepturile salariale cuvenite pe lunile octombrie, noiembrie si ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata salarului (fluturas) cuziamusia cuziamusia Ce valoare probatorie are intr-un proces civil o chitanta de plata salarului, daca are pe ea doar semnatura celui care plateste (patronul), dar lipseste ... (vezi toată discuția)