Firma la care lucrez a cumparat in urma cu 4 ani un spatiu de la o alta societate comerciala care a intrat in faliment si care isi desfasura activitatea principala in acel spatiu. Deci presupun ca avea contracte incheiate cu furnizorii de utilitati ( apa, canal, gunoi).Anul acesta, am depus documentatia necesara la ARPM Pitesti (mai putin contractul de apa) in luna martie in vederea obtinerii autorizatiei de mediu pt activitatea ...cod CAEN 3831 care se va desfasura in spatiul respectiv si nu mi s-a raspuns oficial nici pana azi. Am vorbit la telefon cu persoana careia i s-a alocat dosarul meu si mi-a spus ca trebuie sa aduc contractul pt apa( lucru pe care il stiam si eu). Problema este ca acest contract nu exista printre actele firmei, iar fostii proprietari sunt italieni si nu mai sunt in tara. Unde trebuie sa ma interesez pt a afla daca au avut contract pt apa si pt a obtine o copie? Ce altceva pot face pt a obtine urgent autorizatia de mediu?
Pai cel mai sigur mergeti la firma care distribuie apa in localitate si acolo interesati-va daca fostii au avut sau nu contract. Dar oricum, trebuie sa va faceti acum dumneavoastra unul.
M-am interesat acum si se pare ca exista sursa de apa proprie, deci nu trebuie contract de furnizare apa, ci doar un aviz/acord din partea Agentiei de Gospodarire a Apelor. Sper ca nu vor pune probleme deosebite.