avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu

Firma la care lucrez a cumparat in urma cu 4 ani un spatiu de la o alta societate comerciala care a intrat in faliment si care isi desfasura activitatea principala in acel spatiu. Deci presupun ca avea contracte incheiate cu furnizorii de utilitati ( apa, canal, gunoi).Anul acesta, am depus documentatia necesara la ARPM Pitesti (mai putin contractul de apa) in luna martie in vederea obtinerii autorizatiei de mediu pt activitatea ...cod CAEN 3831 care se va desfasura in spatiul respectiv si nu mi s-a raspuns oficial nici pana azi. Am vorbit la telefon cu persoana careia i s-a alocat dosarul meu si mi-a spus ca trebuie sa aduc contractul pt apa( lucru pe care il stiam si eu). Problema este ca acest contract nu exista printre actele firmei, iar fostii proprietari sunt italieni si nu mai sunt in tara. Unde trebuie sa ma interesez pt a afla daca au avut contract pt apa si pt a obtine o copie? Ce altceva pot face pt a obtine urgent autorizatia de mediu?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
aurora_oprescu2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:19, 20 Mai 2011
Pai cel mai sigur mergeti la firma care distribuie apa in localitate si acolo interesati-va daca fostii au avut sau nu contract. Dar oricum, trebuie sa va faceti acum dumneavoastra unul.
M-am interesat acum si se pare ca exista sursa de apa proprie, deci nu trebuie contract de furnizare apa, ci doar un aviz/acord din partea Agentiei de Gospodarire a Apelor. Sper ca nu vor pune probleme deosebite.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda de mediu ne impune adaugarea cod caen 3600 flor077 flor077 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In urma unui control de la Garda de mediu la o societate al carei profil de activitate (comert cu ... (vezi toată discuția)
Amenajare drum pe malul unui luciu de apa concesionat cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Am cumparat o proprietate [teren si casa] pe malul raului Mostistea in Ilfov. Raul este indiguit din loc in loc, cu diguri peste care trec ... (vezi toată discuția)
Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)