avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent!!!

buna ziua,suntem intr-un proces de iesire din indiviziune si succesiune...problema sta in felul urmator...pina acum una din parti vroia a fi despagubita pe cota ei parte din casa si curte.declaratia fiindui luata in fata judecatorului.azi la expertiza s-a razgandit.ce se v-a intimpla?ce se poate face?sunt disperata...are voie sa se razgindeasca?e vorba de expertiza topo.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 12:53, 20 Mai 2011
buna ziua,
si partea respectiva ce a solicitat instantei de judecata prin actiunea?
deci prima data caci vor despagubiri,acum vor sa ramina in casa respectiva....nu mai vor sa iasa au cota de 3/8 iar noi 5/8

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune nicole852107 nicole852107 buna seara,sunt intr-un proces de iesire din indiviziune,in care celalalte parti vroiau despagubiri prin sulte.am avut expertiza topo,iar in timpul acestei ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog!urgent nicole852107 nicole852107 buna seara,am deschis proces de iesire din indiviziune si succesiune in urma cu 2 ani.problema sta in felul urmator,la expertiza topo s-a trecut doar numarul ... (vezi toată discuția)
Cine ramine cu drepturi depline? energy_for_life energy_for_life buna ziua,as vrea sa fac iesire din indiviziune pe o casa batrineasca care este mostenire, dar problema sta in felul urmator.mi-e teama sa nu ma incurc pe ... (vezi toată discuția)