avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... concesionarea contractului de transport in regim de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

concesionarea contractului de transport in regim de taxi

Buna ziua! Detin o SC cu activitatea principala de transporturi cu taxiuri si detin autorizatie de transport in regim de taxi. O persoana fizica a avut PFA si o autorizatie taxi pe care doreste sa mi-o concesioneze mie(cfm.legii168/2010). Dar el a inchis PFA-ul si a ramas cu autorizatia care nu a expirat inca. Cum trebuie sa procedeze pt. a se putea cesiona acest contract de atribuire in gestiune delegata a serviciului de transport in regim de taxi intr-o persoana juridica? Trebuie sa infinteze PFA-ul din nou?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 11:55, 21 Mai 2011
Daca a inchis PFA_ul, autorizatia taxi nu mai este valabila(ea ar fi trebuit predata la primarie ). Una din conditiile de mentinre a valabilitatii acesteia, este ca documentele care au stat la baza eliberarii, sa fie ele insele in termen de valabilitate. (adica exact existenta certificatului de la Reg. Com.!!! ) Si oricum prin modificarile aduse de 168/2010 PFA_ul poate doar sa cesioneze numai daca se transforma in persoana juridica si ulterior fuzioneaza cu srl_ul dvs, cee ce este destul de...si costisitor !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2011
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare pfa in srl: este posibil? nicolicilov nicolicilov buna ziua....din pfa -taxi se poate face srl?...in ce conditii , ce acte sunt necesare ?. aceasta varianta este avantajoasa?....multumesc (vezi toată discuția)
Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Schimbare p.f.a in s.r.l posibil? vanzare autorizatie taxi posibila? pateugabi pateugabi cum se poate vinde un pf-u in cazul meu autorizatie taxi. sau daca se poate transforma in s.c. sau altceva care se poate vinde (vezi toată discuția)