avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatii

Am cumparat un caiet de sarcini pentru a participa la o licitatie, am trimis plicul, si apoi am aflat ca s-a anulat .
E normal sa se intample asa?
Ce se intampla cu banii pe care i-am achitat pentru caiet de sarcini, pentru garantia de participare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:51, 20 Mai 2011
Ati aflat sau vi s-a comunicat ?

Normal trebuia sa vi se comunice oficial, cu prezentarea motivului anularii. Daca motivul considerati ca nu se incadreaza la art.209 din OUG 34, aveti dreptul sa depuneti contestatie la CNSC in termenul care trebuia sa vi se comunice obligatoriu tot in comunicare, sau il puteti deduce din art.256^2 din OUG 34.

AC are dreptul sa anuleze procedura,daca motivul se incadreaza la art.209. In acest caz, veti primi inapoi garantia, in conditiile art.88, alin.3 din HG 925.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal deschidere oferte licitatie fara intocmirea anexei cu documentele de calificare Jurist TM Jurist TM Buna ziua, tuturor! Azi am primit procesul verbal de la sedinta de deschidere a ofertelor la o licitatie publica- cerere de oferta. La procedura au ... (vezi toată discuția)
Procedura de atribuire contestata Jurist TM Jurist TM Urmeaza sa participam la o licitatie la care s-a contestat caietul de sarcini, solicitandu-se excluderea unor conditii de participare considerate de un ... (vezi toată discuția)